Vrtiću doviđenja, škola sad me zove

Iako se vrtić razlikuje od škole i pedagoška godina spaja se sa sljedećom pedagoškom godinom, ljeti je u vrtiću manje djece. Neki odlaze na more, neki bakama i djedovima, rođacima...većina školaraca već je otišla iz vrtića pripremiti svoje male glavice za obveze koje ih očekuju. Neki su još uvijek s nama, ali kako to uvijek biva i podrazumijeva se, valjalo se na svečan način oprostiti od djece koja su s nama rasla i razvijala se. U našem vrtiću smo se na vrlo emotivan način oprostili s našom djecom uz zabave, oproštajne radove, ostavljanje uspomena u vrtiću i još mnoge aktivnosti.

Ponosni smo jer smo zajedno s roditeljima bili svjedoci jednog brzog odrastanja a naši mališani su uvijek dobrodošli u Zvončić kada nas požele posjetiti i podijeliti s nama svoje doživljaje iz škole.

Vrtić nakratko zatvara svoja vrata zbog kolektivnog godišnjeg odmora od 02. do 13. kolovoza/augusta 2021. godine a ponovno se družimo od 16. kolovoza/augusta 2021. godine.

Interaktivna radionica

Interaktivna radionica Ispred Zavoda za javno zdravstvo SBK/KSB (Odsjek za preventivno-promotivnu zdravstvenu...

Kratki osvrt na prijekte u 2022. godini

Kratki osvrt na projekte u 2022. godini Kako bi boravak djeci bio što ugodniji u našem vrtiću...

Pravimo kućice za ptice

Pravili smo kućice za ptice  Suradnja sa roditeljima od iznimne je važnosti za svako dijete. Na...

logo

O nama

Javna ustanova Dječji vrtić „Zvončić“ Gornji Vakuf – Uskoplje je javna predškolska odgojno – obrazovna ustanova u kojoj se provodi odgoj, obrazovanje, njega, zdravstvena zaštita, prehrana i skrb o djeci od 3 godine do polaska u osnovnu školu....

KONTAKT

JU Dječji vrtić Zvončić

Kralja Tomislava bb.

Gornji Vakuf- Uskoplje

Bosna i Hercegovina

+387 30 494-750

E-mail

djvrticzvoncicgvu@gmail.com

JU Dječji vrtić Zvončić - 2021 sva prava pridržana Design and development logo