Vrtiću doviđenja, škola sad me zove

Iako se vrtić razlikuje od škole i pedagoška godina spaja se sa sljedećom pedagoškom godinom, ljeti je u vrtiću manje djece. Neki odlaze na more, neki bakama i djedovima, rođacima...većina školaraca već je otišla iz vrtića pripremiti svoje male glavice za obveze koje ih očekuju. Neki su još uvijek s nama, ali kako to uvijek biva i podrazumijeva se, valjalo se na svečan način oprostiti od djece koja su s nama rasla i razvijala se. U našem vrtiću smo se na vrlo emotivan način oprostili s našom djecom uz zabave, oproštajne radove, ostavljanje uspomena u vrtiću i još mnoge aktivnosti.

Ponosni smo jer smo zajedno s roditeljima bili svjedoci jednog brzog odrastanja a naši mališani su uvijek dobrodošli u Zvončić kada nas požele posjetiti i podijeliti s nama svoje doživljaje iz škole.

Vrtić nakratko zatvara svoja vrata zbog kolektivnog godišnjeg odmora od 02. do 13. kolovoza/augusta 2021. godine a ponovno se družimo od 16. kolovoza/augusta 2021. godine.

Javni poziv za upis djece u pedagošku 2024./2025. godinu

Javni poziv za upis djece u pedagošku 2024./2025. godinu   Na osnovu članka 12. Pravilnika o prijemu i...

Vanjska igraonica

Vanjska igraonica Boravkom na otvorenom jačamo prirodni imunitet djeteta. Izlaganje svježem zraku...

"Što sve mogu moji prsti"

"Što sve mogu moji prsti" Kroz mjesečnu temu "Što sve mogu moji prsti" fokusirali smo se na...

logo

O nama

Javna ustanova Dječji vrtić „Zvončić“ Gornji Vakuf – Uskoplje je javna predškolska odgojno – obrazovna ustanova u kojoj se provodi odgoj, obrazovanje, njega, zdravstvena zaštita, prehrana i skrb o djeci od 3 godine do polaska u osnovnu školu....

KONTAKT

JU Dječji vrtić Zvončić

Kralja Tomislava bb.

Gornji Vakuf- Uskoplje

Bosna i Hercegovina

+387 30 494-750

E-mail

djvrticzvoncicgvu@gmail.com

JU Dječji vrtić Zvončić - 2021 sva prava pridržana Design and development logo