Grupe

  1. Mješovita odgojna skupina „Zvončići“
  2. Mješovita odgojna skupina „Pčelice“

Upisi

Upis djece vrši se na osnovu Javnog poziva i kontinuirano kroz godinu ukoliko postoje upražnjena mjesta u odgojnim skupinama.

Potrebna dokumentacija:

Rodni list djeteta i liječničko uvjerenje se predaju prilikom sklapanja Ugovora o međusobnim pravima i obavezama za korištenje usluga.

Zahtjev za upis možete predati osobno u vrtiću svaki radni dan od 7:30 – 13:00 sati ili poslati na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. A po zaprimljenom zahtjevu stručna služba vrtića će kontaktirati sve zainteresirane roditelje radi inicijalnih razgovora. 

Ukoliko su popunjeni kapaciteti u odgojnim skupinama zahtjev se stavlja na listu čekanja.

Kako pripremiti sebe i dijete za polazak u vrtić?

Prvi odlazak u vrtić je velika promjena kako za dijete tako i za vas, ali i za cijelu obitelj i vrlo je važna kvalitetna priprema.

Za roditelja je jako bitna kvalitetna komunikacija sa vrtićem. Prošetajte do vrtića, pitajte sve što vas zanima, upoznajte odgojitelje, razgledajte prostor i igračke. Pokušavajte se držati uputa odgojitelja u prvim danima prilagodbe, jako je važno da se držite dogovorenog vremena dolaska i odlaska, kao i ostalih uputa.

Pričajte djetetu o vrtiću i lijepim stvarima koje ga tamo čekaju; njegove “tete”, puno igračaka i novih prijatelja. Prošetajte (ako ste u mogućnosti) sa djetetom do vrtića prije samog procesa prilagodbe. Neka dijete aktivno sudjeluje u pripremama; neka samo odabere svoje papuče, ruksak i sl.

Što ponijeti prvi dan u vrtić?

  • Papuče/pape
  • Rezervnu presvlaku

Javni poziv za upis djece u pedagošku 2024./2025. godinu

Javni poziv za upis djece u pedagošku 2024./2025. godinu   Na osnovu članka 12. Pravilnika o prijemu i...

Vanjska igraonica

Vanjska igraonica Boravkom na otvorenom jačamo prirodni imunitet djeteta. Izlaganje svježem zraku...

"Što sve mogu moji prsti"

"Što sve mogu moji prsti" Kroz mjesečnu temu "Što sve mogu moji prsti" fokusirali smo se na...

logo

O nama

Javna ustanova Dječji vrtić „Zvončić“ Gornji Vakuf – Uskoplje je javna predškolska odgojno – obrazovna ustanova u kojoj se provodi odgoj, obrazovanje, njega, zdravstvena zaštita, prehrana i skrb o djeci od 3 godine do polaska u osnovnu školu....

KONTAKT

JU Dječji vrtić Zvončić

Kralja Tomislava bb.

Gornji Vakuf- Uskoplje

Bosna i Hercegovina

+387 30 494-750

E-mail

djvrticzvoncicgvu@gmail.com

JU Dječji vrtić Zvončić - 2021 sva prava pridržana Design and development logo