Grupe

  1. Mješovita odgojna skupina „Zvončići“
  2. Mješovita odgojna skupina „Pčelice“

Upisi

Upis djece vrši se na osnovu Javnog poziva i kontinuirano kroz godinu ukoliko postoje upražnjena mjesta u odgojnim skupinama.

Potrebna dokumentacija:

Rodni list djeteta i liječničko uvjerenje se predaju prilikom sklapanja Ugovora o međusobnim pravima i obavezama za korištenje usluga.

Zahtjev za upis možete predati osobno u vrtiću svaki radni dan od 7:30 – 13:00 sati ili poslati na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. A po zaprimljenom zahtjevu stručna služba vrtića će kontaktirati sve zainteresirane roditelje radi inicijalnih razgovora. 

Ukoliko su popunjeni kapaciteti u odgojnim skupinama zahtjev se stavlja na listu čekanja.

Kako pripremiti sebe i dijete za polazak u vrtić?

Prvi odlazak u vrtić je velika promjena kako za dijete tako i za vas, ali i za cijelu obitelj i vrlo je važna kvalitetna priprema.

Za roditelja je jako bitna kvalitetna komunikacija sa vrtićem. Prošetajte do vrtića, pitajte sve što vas zanima, upoznajte odgojitelje, razgledajte prostor i igračke. Pokušavajte se držati uputa odgojitelja u prvim danima prilagodbe, jako je važno da se držite dogovorenog vremena dolaska i odlaska, kao i ostalih uputa.

Pričajte djetetu o vrtiću i lijepim stvarima koje ga tamo čekaju; njegove “tete”, puno igračaka i novih prijatelja. Prošetajte (ako ste u mogućnosti) sa djetetom do vrtića prije samog procesa prilagodbe. Neka dijete aktivno sudjeluje u pripremama; neka samo odabere svoje papuče, ruksak i sl.

Što ponijeti prvi dan u vrtić?

  • Papuče/pape
  • Rezervnu presvlaku

OBAVIJEST ZA RODITELJE

Obavijest za roditelje djece koja već pohađaju vrtić Obavještavaju se roditelji kako će se...

Popis novoupisane djece

Popis novoupisane djece za novu pedagošku godinu Na osnovu javnog poziva koji je trajao do...

Održana Završna svečanost "Nek' svud ljubav sja"

Održana Završna svečanost "Nek' svud ljubav sja" 30.lipnja 2021. godine u Centru za obrazovanje, sport i...

logo

O nama

Javna ustanova Dječji vrtić „Zvončić“ Gornji Vakuf – Uskoplje je javna predškolska odgojno – obrazovna ustanova u kojoj se provodi odgoj, obrazovanje, njega, zdravstvena zaštita, prehrana i skrb o djeci od 3 godine do polaska u osnovnu školu....

KONTAKT

JU Dječji vrtić Zvončić

Kralja Tomislava bb.

Gornji Vakuf- Uskoplje

Bosna i Hercegovina

+387 30 494-750

E-mail

djvrticzvoncicgvu@gmail.com

JU Dječji vrtić Zvončić - 2021 sva prava pridržana Design and development logo