Grupe

  1. Mješovita odgojna skupina „Zvončići“
  2. Mješovita odgojna skupina „Pčelice“

Upisi

Upis djece vrši se na osnovu Javnog poziva i kontinuirano kroz godinu ukoliko postoje upražnjena mjesta u odgojnim skupinama.

Potrebna dokumentacija:

Rodni list djeteta i liječničko uvjerenje se predaju prilikom sklapanja Ugovora o međusobnim pravima i obavezama za korištenje usluga.

Zahtjev za upis možete predati osobno u vrtiću svaki radni dan od 7:30 – 13:00 sati ili poslati na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. A po zaprimljenom zahtjevu stručna služba vrtića će kontaktirati sve zainteresirane roditelje radi inicijalnih razgovora. 

Ukoliko su popunjeni kapaciteti u odgojnim skupinama zahtjev se stavlja na listu čekanja.

Kako pripremiti sebe i dijete za polazak u vrtić?

Prvi odlazak u vrtić je velika promjena kako za dijete tako i za vas, ali i za cijelu obitelj i vrlo je važna kvalitetna priprema.

Za roditelja je jako bitna kvalitetna komunikacija sa vrtićem. Prošetajte do vrtića, pitajte sve što vas zanima, upoznajte odgojitelje, razgledajte prostor i igračke. Pokušavajte se držati uputa odgojitelja u prvim danima prilagodbe, jako je važno da se držite dogovorenog vremena dolaska i odlaska, kao i ostalih uputa.

Pričajte djetetu o vrtiću i lijepim stvarima koje ga tamo čekaju; njegove “tete”, puno igračaka i novih prijatelja. Prošetajte (ako ste u mogućnosti) sa djetetom do vrtića prije samog procesa prilagodbe. Neka dijete aktivno sudjeluje u pripremama; neka samo odabere svoje papuče, ruksak i sl.

Što ponijeti prvi dan u vrtić?

  • Papuče/pape
  • Rezervnu presvlaku

Nova ograda

Nova ograda Kako je sigurnost naše djece na prvom mjestu javili smo se na 2. Javni poziv za...

Rezultati natječaja za 2023./2024. pedagošku godinu

Rezultati natječaja za 2023./2024. pedagošku godinu

Volim tebe, volim cijeli svijet

"Volim tebe, volim cijeli svijet" 16.06.2023. godine održali smo završnu svečanost pod nazivom...

logo

O nama

Javna ustanova Dječji vrtić „Zvončić“ Gornji Vakuf – Uskoplje je javna predškolska odgojno – obrazovna ustanova u kojoj se provodi odgoj, obrazovanje, njega, zdravstvena zaštita, prehrana i skrb o djeci od 3 godine do polaska u osnovnu školu....

KONTAKT

JU Dječji vrtić Zvončić

Kralja Tomislava bb.

Gornji Vakuf- Uskoplje

Bosna i Hercegovina

+387 30 494-750

E-mail

djvrticzvoncicgvu@gmail.com

JU Dječji vrtić Zvončić - 2021 sva prava pridržana Design and development logo