Aktivnosti u mjesecu studenom/novembru

 

U mjesecu studenom/novembru cilj nam je bio upoznavanje ljudskog tijela, način na koji možemo brinuti o vlastitom zdravlju, ali i o zdravlju drugih. Na temelju praćenja interesa djeteta provodile su se razne životno praktične, društveno zabavne, istraživačko spoznajne aktivnosti. Mjesečne teme su planirane na djetetovim interesima za bolje upoznavanje sebe, svoga tijela i svojih mogućnosti. Mješovitu odgojnu skupinu "Zvončići" je posjetila spec.pedijatrije Danijela Bošnjak, prof.biologije Ivana Ivančić, te dr.stomatologije Vildana Karamustafić.
U mješovitu odgojnu skupinu "Pčelice" u posjetu dolazi fizioterapeut Danijela Škoro. Pčelice su posjetile zubnu ordinaciju dr.stomatologije Marije Matišić. Povodom Dana državnosti upriličen je svečani program u odgojnim skupinama.

Dan državnosti BiH

Dan državnosti Bosne i Hercegovine

Međunarodni dan djeteta 2.

Međunarodni dan djeteta 2. Danas je Međunarodni dan djeteta, a prošli tjedan povodom toga naša...

Međunarodni dan djeteta

Međunarodni dan djeteta Danas je pravi dan da se podsjetimo na 10 dječijih zapovjedi: 1.Moje ruke su male, ne...

logo

O nama

Javna ustanova Dječji vrtić „Zvončić“ Gornji Vakuf – Uskoplje je javna predškolska odgojno – obrazovna ustanova u kojoj se provodi odgoj, obrazovanje, njega, zdravstvena zaštita, prehrana i skrb o djeci od 3 godine do polaska u osnovnu školu....

KONTAKT

JU Dječji vrtić Zvončić

Kralja Tomislava bb.

Gornji Vakuf- Uskoplje

Bosna i Hercegovina

+387 30 494-750

E-mail

djvrticzvoncicgvu@gmail.com

JU Dječji vrtić Zvončić - 2021 sva prava pridržana Design and development logo