Aktivnosti u mjesecu studenom/novembru

 

U mjesecu studenom/novembru cilj nam je bio upoznavanje ljudskog tijela, način na koji možemo brinuti o vlastitom zdravlju, ali i o zdravlju drugih. Na temelju praćenja interesa djeteta provodile su se razne životno praktične, društveno zabavne, istraživačko spoznajne aktivnosti. Mjesečne teme su planirane na djetetovim interesima za bolje upoznavanje sebe, svoga tijela i svojih mogućnosti. Mješovitu odgojnu skupinu "Zvončići" je posjetila spec.pedijatrije Danijela Bošnjak, prof.biologije Ivana Ivančić, te dr.stomatologije Vildana Karamustafić.
U mješovitu odgojnu skupinu "Pčelice" u posjetu dolazi fizioterapeut Danijela Škoro. Pčelice su posjetile zubnu ordinaciju dr.stomatologije Marije Matišić. Povodom Dana državnosti upriličen je svečani program u odgojnim skupinama.

Prvi pidžama party

Pidžama parti Zabava u našem vrtiću se ne događa samo kada roditelji rade. Zabava se događa onda...

Motus

Motus Pčelice su danas od ranog jutra osnažili svoje tijelo uz tjelovježbu. Vježbe za djecu...

Krokodil i kravata

Krokodil i kravata Ako niste sigurni kako rade najbolje mame, DOĐITE U ZVONČIĆE Današnji gost je...

logo

O nama

Javna ustanova Dječji vrtić „Zvončić“ Gornji Vakuf – Uskoplje je javna predškolska odgojno – obrazovna ustanova u kojoj se provodi odgoj, obrazovanje, njega, zdravstvena zaštita, prehrana i skrb o djeci od 3 godine do polaska u osnovnu školu....

KONTAKT

JU Dječji vrtić Zvončić

Kralja Tomislava bb.

Gornji Vakuf- Uskoplje

Bosna i Hercegovina

+387 30 494-750

E-mail

djvrticzvoncicgvu@gmail.com

JU Dječji vrtić Zvončić - 2021 sva prava pridržana Design and development logo