Aktivnosti "Pčelica" u mjesecu prosincu/decembru

"Zanimanja ljudi"
Temu zanimanja ljudi počeli smo razgovorom sa djecom o tome što to njihovi roditelji rade i čime se bave. Tako smo svaki dan iznova upoznavali novo zanimanje na djeci maštovit i zanimljiv način.

Kako smo obrađivali zanimanja tako smo uvodili nove kutiće u igraoni kako bi se djeca što bolje bila upoznata sa istim. Obogatili smo igraonicu sa kutkom tržnice voća i povrća, glazbenim kutkom, istraživačkim... Cilj projekta bio je djeci približiti i proširiti uvide i spoznaje o društvenoj sredini, životu i radu ljudi, te postojanju različitih vrsta zanimanja, kao i o njihovoj međusobnoj povezanosti. U tu svrhu odgojna skupina "Pčelice" je obradila nekoliko zanimanja poput slastičara, prodavača, pilota, građevinara, glazbenika, arheologa, astronauta, frizera i jos mnogo njih. Naša skupina je posjetila i policijsku stanicu Gornji Vakuf-Uskoplje, gdje smo mogli pobliže upoznati kakav je zadatak policije, a na samom kraju posjetili smo i vatrogasnu stanicu Gornji Vakuf-Uskoplje također smo upoznali zadatke vatrogasaca, mogli smo vidjeti što sve njihovo vozilo mora sadržavati i koju opremu moraju nositi na intervencije. Do naših stanica vozili smo se minibusom što je djeci bilo posebno zanimljivo.

Jedemo zdravo i ukusno

Jedemo zdravo i ukusno Prehrana je jako važna za normalan i dobar razvoj svakog djeteta. Potrebno je...

Naša mala Knjižnica

Naša mala knjižnica Od malih nogu trebamo razvijati djeci ljubav prema knjizi i čitanju. Znamo da...

Veljača/februar u "Zvončićima"

Veljača/februar u "Zvončićima" Zbog velike zainteresiranosti djece, u odgojnoj skupini "Zvončići"...

logo

O nama

Javna ustanova Dječji vrtić „Zvončić“ Gornji Vakuf – Uskoplje je javna predškolska odgojno – obrazovna ustanova u kojoj se provodi odgoj, obrazovanje, njega, zdravstvena zaštita, prehrana i skrb o djeci od 3 godine do polaska u osnovnu školu....

KONTAKT

JU Dječji vrtić Zvončić

Kralja Tomislava bb.

Gornji Vakuf- Uskoplje

Bosna i Hercegovina

+387 30 494-750

E-mail

djvrticzvoncicgvu@gmail.com

JU Dječji vrtić Zvončić - 2021 sva prava pridržana Design and development logo