S osmijehom u školu!

Obvezni program predškolskog odgoja i obrazovanja namijenjen je svoj djeci u godini pred polazak u osnovnu školu ukoliko nisu obuhvaćena nekim programom predškolskog odgoja i obrazovanja i obuhvaća aktivnosti u ukupnom trajanju od minimalno 150 sati. Provodi se sukladno donesenom programu Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Srednjobosanskog kantona.

Svrha Programa je osigurati svakom djetetu (koje nije bilo obuhvaćeno nekim programom predškolskog odgoja i obrazovanja), u godini pred polazak u školu, optimalne uvjete za razvijanje vještina, navika i kompetencija, a sve s ciljem pripreme djeteta za buduće izazove, školu, kao i njegovo uspješno prilagođavanje školskim obavezama. Programom predškole se teži zadovoljenju svih djetetovih potreba, a posebno potreba za sigurnošću, pripadnošću, ljubavi, samopoštovanjem i poštivanjem drugih osoba te potreba za samoostvarenjem njegovih potencijala.

Program predškole je put da se djeci koja nisu obuhvaćena nijednim oblikom predškolskog odgoja i obrazovanja olakša čin prijelaza između roditeljskoga doma i škole, osigura učenje privlačnim i zanimljivim kroz igru kako bi djeca izgradila pozitivan odnos prema dugotrajnom razvojnom periodu koji im predstoji.

Prijave traju do 10. ožujka 2021. godine i mogu se izvršiti u prostorijama vrtića svakim radnim danom.

Vanjska igraonica

Vanjska igraonica Boravkom na otvorenom jačamo prirodni imunitet djeteta. Izlaganje svježem zraku...

"Što sve mogu moji prsti"

"Što sve mogu moji prsti" Kroz mjesečnu temu "Što sve mogu moji prsti" fokusirali smo se na...

Svjetski dan svjesnosti o autizmu

Svjetski dan svjesnosti o autizmu    

logo

O nama

Javna ustanova Dječji vrtić „Zvončić“ Gornji Vakuf – Uskoplje je javna predškolska odgojno – obrazovna ustanova u kojoj se provodi odgoj, obrazovanje, njega, zdravstvena zaštita, prehrana i skrb o djeci od 3 godine do polaska u osnovnu školu....

KONTAKT

JU Dječji vrtić Zvončić

Kralja Tomislava bb.

Gornji Vakuf- Uskoplje

Bosna i Hercegovina

+387 30 494-750

E-mail

djvrticzvoncicgvu@gmail.com

JU Dječji vrtić Zvončić - 2021 sva prava pridržana Design and development logo