S osmijehom u školu!

Obvezni program predškolskog odgoja i obrazovanja namijenjen je svoj djeci u godini pred polazak u osnovnu školu ukoliko nisu obuhvaćena nekim programom predškolskog odgoja i obrazovanja i obuhvaća aktivnosti u ukupnom trajanju od minimalno 150 sati. Provodi se sukladno donesenom programu Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Srednjobosanskog kantona.

Svrha Programa je osigurati svakom djetetu (koje nije bilo obuhvaćeno nekim programom predškolskog odgoja i obrazovanja), u godini pred polazak u školu, optimalne uvjete za razvijanje vještina, navika i kompetencija, a sve s ciljem pripreme djeteta za buduće izazove, školu, kao i njegovo uspješno prilagođavanje školskim obavezama. Programom predškole se teži zadovoljenju svih djetetovih potreba, a posebno potreba za sigurnošću, pripadnošću, ljubavi, samopoštovanjem i poštivanjem drugih osoba te potreba za samoostvarenjem njegovih potencijala.

Program predškole je put da se djeci koja nisu obuhvaćena nijednim oblikom predškolskog odgoja i obrazovanja olakša čin prijelaza između roditeljskoga doma i škole, osigura učenje privlačnim i zanimljivim kroz igru kako bi djeca izgradila pozitivan odnos prema dugotrajnom razvojnom periodu koji im predstoji.

Prijave traju do 10. ožujka 2021. godine i mogu se izvršiti u prostorijama vrtića svakim radnim danom.

Vrtiću doviđenja, škola sad me zove

Vrtiću doviđenja, škola sad me zove Iako se vrtić razlikuje od škole i pedagoška godina spaja se sa...

Vrtiću doviđenja, škola sad me zove

Vrtiću doviđenja, škola sad me zove Iako se vrtić razlikuje od škole i pedagoška godina spaja se sa...

OBAVIJEST ZA RODITELJE

Obavijest za roditelje djece koja već pohađaju vrtić Obavještavaju se roditelji kako će se...

logo

O nama

Javna ustanova Dječji vrtić „Zvončić“ Gornji Vakuf – Uskoplje je javna predškolska odgojno – obrazovna ustanova u kojoj se provodi odgoj, obrazovanje, njega, zdravstvena zaštita, prehrana i skrb o djeci od 3 godine do polaska u osnovnu školu....

KONTAKT

JU Dječji vrtić Zvončić

Kralja Tomislava bb.

Gornji Vakuf- Uskoplje

Bosna i Hercegovina

+387 30 494-750

E-mail

djvrticzvoncicgvu@gmail.com

JU Dječji vrtić Zvončić - 2021 sva prava pridržana Design and development logo