Kreativno proljeće u Zvončićima 

Mjesec travanj/april smo posvetili proljeću i promjenama koje se događaju u prirodi. Sve promjene u prirodi koje donosi proljeće vidljive su i dječijem oku, a posebno je jer se svaki dan događa nešto novo, nešto za otkrivanje i učenje. Kroz različite i raznovrsne istraživačko-spoznajne, likovne, stolno-manipulativne, tjelesne i glazbene aktivnosti djeca su kroz igru učila, upoznala dijelove cvijeta, vrste, boje i mirise cvijeća, promjene u prirodi, ptice i kukce u proljeće.

02. travnja/aprila obilježili smo Međunarodni dan dječje knjige a kako bismo potaknuli djecu na čitanje uredili smo kutak za čitanje i obogatili ga odjeljkom za pravljenje slikovnica. Zbog velike zainteresiranosti djece za čitanjem i istraživanjem knjiga odlučili smo idući mjesec posvetiti bajkama i basnama. 

22. travnja/ aprila obilježili smo Dan planeta Zemlja. Kroz aktivnosti zajedno s djecom pokušali smo potaknuti kolektivnu svijest o problemu onečišćenja okoliša i uspostaviti kontakt s prirodom, reciklirati, sortirati i pravilno odlagati otpad. Školarci su u mjesecu travnju/aprilu ugostili Petrinu i Vitinu mamu u našem plasteniku te s oduševljenjem sadili cvijeće.

Uz redovne aktivnosti smo svakodnevno radili na aktivnostima osamostaljivanja djece te sami posluživali ručak, vodili računa o urednosti blagovaonice i naše sobe dnevnog boravka.

Prvi pidžama party

Pidžama parti Zabava u našem vrtiću se ne događa samo kada roditelji rade. Zabava se događa onda...

Motus

Motus Pčelice su danas od ranog jutra osnažili svoje tijelo uz tjelovježbu. Vježbe za djecu...

Krokodil i kravata

Krokodil i kravata Ako niste sigurni kako rade najbolje mame, DOĐITE U ZVONČIĆE Današnji gost je...

logo

O nama

Javna ustanova Dječji vrtić „Zvončić“ Gornji Vakuf – Uskoplje je javna predškolska odgojno – obrazovna ustanova u kojoj se provodi odgoj, obrazovanje, njega, zdravstvena zaštita, prehrana i skrb o djeci od 3 godine do polaska u osnovnu školu....

KONTAKT

JU Dječji vrtić Zvončić

Kralja Tomislava bb.

Gornji Vakuf- Uskoplje

Bosna i Hercegovina

+387 30 494-750

E-mail

djvrticzvoncicgvu@gmail.com

JU Dječji vrtić Zvončić - 2021 sva prava pridržana Design and development logo